Alternativa merr Shëndetësinë? Sali për TV21: Do të ishte më lehtë po të ishte vetëm LSDM

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bekim Sali nga Alternativa për TV21 është deklaruar në lidhje me zërat se Alternativa synon të merr Ministrinë e Shëndetësisë. Bekim Sali për TV21 tha se nuk është e lehtë të arrihet marrëveshje pasi përveç LSDM, pajtim duhet të jep edhe BDI.

Ende jemi në proces të bisedimeve dhe s’mundem të jap ndonjë deklaratë të prerë për shkak se gjithçka mund të ndryshon. Sikur të kishim koalicion vetëm ne me LSDM do të ishte më lehtë, por ne bisedojmë me ata, e ata duhet te koordinohen edhe me partneret tjerë qe i kane në koalicion brenda në Qeveri”, deklaroi për TV21 Bekim Sali.

Share.