fbpx

Alternativa: Angazhimi i qeverisë është vetëm legalizimi i drogës dhe jo shëndeti i qytetarëve

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Të mbulosh me vaksina 1-2% të popullsisë, kjo jo vetëm që është papërgjegjësi e jashtëzakonshme, por njëherazi e shpjegon më së miri se cili është interesi real i kësaj qeverie. Kjo e shpjegon më saktë edhe angazhimin e kësaj qeverie për ta legalizuar drogën. Një qeveri që e ka mendjen te droga, nuk mund ta ketë mendjen edhe te shëndeti i qytetarëve”, thuhet në komunikatën e partisë politike “AlternAtivA”.

Share.