ALSAT M: ALTERNATIVA NUK BASHKËPUNON ME BDI-NË DHE FILIALET E SAJ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Alsat M: ALTERNATIVA nuk bashkëpunon me BDI-në dhe filialet e saj

Alternativa nuk do të bashkëpunonte me BDI-në, ndërsa për negociata parazgjedhore vlerëson se akoma është herët.

Përveç me BDI-në dhe filialet e saja, për partitë e tjera jemi të hapur të komunikojmë dhe bashkëpunojmë. Akoma nuk ka diçka konkrete. Nuk dihet epilogu i bisedimeve të cilat akoma nuk kanë filluar – njoftojnë nga Alternativa./Alsat M

Share.