fbpx

Ali Ahmeti: Më i mir si QOBAN se sa Politikan, ja kush e thotë! (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bat.on Ha.xhiu analisti shqiptar nga Kosova në një emision të Tv Rrokum ka lëshuar a,kuza të rënda ndaj liderit të B.D.I-së, i mllefosur nga incidentet e rënda të ndodhura në Kumanovë.

Ai ndër të tjera Ahmetin e ka etiketuar si: gjysëm-abalfabet, lo-lo, kri.minel, dhe se duhet të shkojë të ruajë dhen që t’i çlirojë shqiptarët e Maqedonisë.

Shiko videon e shkëputur që po shpërndahet me të madhe nëpër Facebook nga ky emsion i Rrokum TV:

Share.