fbpx

Aktivisti i mirënjohur i sektorit civil, Samedin Imeri kandidat i Alternativës për komunën e Dollnenit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Koalicioni opozitar Alternativa & Aleanca për Shqiptarët, kanë dorëzuar kandidaturat e tyre për zgjedhjet lokale të 17 tetorit nëpër gjitha komunat shqiptare në vend.

Ndër beteja më interesante të këtij cikli zgjedhor pritet të zhvillohet edhe në periferinë shqiptare:komuna e Dollnenit, ku kandidat për kryetar komune nga partia politike AlternAtivA do të jetë Samedin Imeri.
Kandidati i Alternativës për komunën e Dollnenit, Samedin Imeri, është një emër i njohur për shqiptarët e kësaj ane dhe më gjerë, i cili njihet për kontributin e tij të kahmotshëm në agronomi, sektorin civil dhe arsim. Kandidati Imeri nga Alternativa, gjithashtu është edhe kryetar i shoqatës për aktivitete kulturore, ekologjike, arsimore, humanitare dhe sportive “Sinapsa”.

Share.