fbpx

Afrim Gashi: Zaev ishte ai që tha se të akuzuarit e “Monstrës” janë të pafajshëm, ndërsa tash po ndodh e kundërta!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Zaev ishte ai që tha se të akuzuarit e “Monstrës” janë të pafajshëm, ndërsa tash po ndodh e kundërta. Pra u humb besimi në insititucionet gjyqësore në vend”, ka thënë keyetari i Alternativës, Afrim Gashi, për TV Sitel.
Sipas tij rasti “Monstra” është një proces tepër i politizuar dhe i etnizuar. Gashi gjithashtu theksoi se në shtet kemi një politikëbërje tepër të polarizuar.

Share.