fbpx

Afrim Gashi uron zgjedhjen e Lumir Abdixhikut në krye të LDK-së

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Zgjedhja e z. Lumir Abdixhikut për kryetar të LDK-së është lajm i mirë për jetën demokratike në Kosovës. Zhvillimi dhe qëndrueshmëria e pluralizmit është element i patjetërsueshëm për ndërtimin e demokracisë.
Duke e njohur peshën historike që ka pasur LDK-ja për shtetndërtimin e Kosovës, z. Abdixhiku ia uroj zgjedhjen në këtë detyrë, duke i dëshiruar sukses në konsolidimin e partisë, si dhe suksese në ciklet e ardhshme zgjedhore”, ka shkruar kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.

Share.