Afrim Gashi: U bëmë pjesë e qeverisë për të parandaluar krizën politike në vend”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Sonte, në emisionin “Prime Time” në TV Kanal 10, i ftuar ka qenë kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, i cili ka folur rreth aktualitetit politik në vend dhe pjesëmarrjen e Alternativës në qeveri.
“Ne kemi hyrë në qeveri për një diskurs të ri politik në vend. Alternativa është subjekt autentik dhe autonom. Kemi krizë pandemike, energjetike dhe pikërisht u bëmë pjesë e qeverisë për të parandaluar krizën politike në vend”, përfundoi Gashi.

Share.