fbpx

Afrim Gashi: Të arrihet konsensus gjithpërfshirës për temat kruciale shtetërore

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, dje ka qenë i ftuar në emisionin “Utrinski Brifing” në Sloboden Peçat.
Në pyetjen e gazetares maqedonase, Kristina Atovska, në lidhje me marrëveshjen për fqinjësi të mirë – gusht 2017, ku dhe si dështoi kjo marrëveshje?, Gashi u përgjigj:
“Për këso tema me interes të lartë shtetëror, e kam theksuar dhe po e përsëris ne kemi nevojë dhe është e patjetërsueshme që të arrijmë konsensus gjithpërfshirës me të gjithë aktorët në vend”, përfundoi Gashi.

Share.