fbpx

Afrim Gashi: Synimi ynë – qeverisje e shëndosh me plan dhe program zhvillimor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Afrim Gashi: Synimi ynë – qeverisje e shëndosh me plan dhe program zhvillimor

Ditë më parë, në emisionin “Samo intervju” në Kanal 5, i ftuar ka qenë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.
” Unë jam optimist që do të bëhet qeveri e mirë, ku mendoj që edhe ne do të jemi pjesë e saj. Ne do të mund të ishim pjesë e qeverisë, vetëm nëse arrijmë përcaktimet tona programore dhe premtimet tona parazgjedhore t’i vendosim në programin qeveritar”, ka përfunduar Gashi.

Share.