fbpx

Afrim Gashi: Sinonimi i kësaj qeverie është legalizimi i lëndëve narkotike

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, në emisionin “Enter” në TV Shenja, ka folur rreth situatës politike në vend.
“Qeveria ka dështuar në shumë sfera. Sinonimi i kësaj qeverie është legalizimi i lëndëve narkotike – marihuanës dhe drogës”.
Gashi tha se qeveria aktuale nuk na dërgon në BE, porse rruga e kësaj qeverie është legalizimi i drogës.

Share.