fbpx

Afrim Gashi: Rasti “Monstra” proces i politizuar dhe etnizuar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rasti “Monstra” është një proces tepër i politizuar dhe i etnizuar. Nëse kemi transparencë dhe kredibitet, dhe nëse gjykohet me të drejtë, atëherë do të kemi edhe gjyqësi të besuar.
Procesi në fjalë kërkon transparencë dhe kredibiltet”, ka thënë për TV Sitel, ditë më parë kryetari i Alternativës, Afrim Gashi.

Share.