fbpx

Afrim Gashi: Raportet me Bullgarinë janë interes i të gjithë qytetarët dhe jo interes etnik

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ditë më parë, në intervistën dhënë për Radio Evropa e Lirë, kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, ka folur rreth aktualitetit politik në vend. Në pyetjen se “Cili është propozimi për palën maqedonase në mosmarrëveshjen me Bullgarinë?”, Gashi u përgjigj:
“Unë mendoj se duhet të ketë një qasje të unifikuar, shtetërore dhe jo etnike. Kjo pyetje vlen për të gjithë qytetarët dhe jo vetëm për një grup të caktuar etnik. Qëndrimi im është se ky proces nuk është aspak transparent”, ka thënë Gashi për Radio Evropa e Lirë.

Share.