Afrim Gashi: Qytetarëve duhet t’i ofrojmë zgjidhje, program dhe ofertë fituese

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Koalicionimi është çështje e rëndësishme për ne, andaj i kemi të hapur opsionet – të gjitha opsionet janë në tavolinë. Ne e duam bashkëpunimin dhe po punojmë për këtë, por është shumë herët të flitet për koalicionime. Bisedat do të zhvillohen me partitë politike, por duhet t’i shohim edhe ofertat tona. Ne nuk duhet të jemi kundër dikujt, por duhet të ofrojmë zgjidhje, program dhe ofertë fituese për qytetarët”, ka thënë sonte në emisionin “Rruga Drejt” në Alsat-M, kryetari i Alternativës, Afrim Gashi.

Share.