fbpx

Afrim Gashi: Qeveria çdo ditë ka dështime – pasojat i vuajnë qytetarët

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Javë më parë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, në emisionin “Balkan Talks” në Euronews Albania, ka folur rreth situatës politike në Maqedoninë e Veriut.
“Qeveria aktuale është jotransparente dhe ekskluziviste. Kjo qeveri çdo ditë ka dështime, ndërsa pasojat i vuajnë qytetarët nga kjo keq qeverisje”, ka theksuar Gashi.

Share.