fbpx

Afrim Gashi: Qëllimi ynë është që si opozitë të jemi korrektues dhe jo vetëm kritikues

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Qëllimi ynë është të jemi korrektues dhe jo vetëm kritikues. Opozita nuk është vetëm të kritikojë dhe të parandalojë, por qëllimi ynë është të jemi korrektues të gabimeve të qeverisë”, ka thënë ditë më parë për TV Sitel, kryetari i Alternativës, Afrim Gashi. Sipas tij, partia Alternativa është subjekti politik në vend që po ofron kulturë të re politike.

Share.