Afrim Gashi: Punojmë që ndryshimet dhe reformat të jenë në interes të qytetarëve

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Në deklaratën dhënë për Lajm TV, kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, ka folur rreth seancës për votimin e qeverisë së re Kovaçevski, e cila pritet të votohet brenda këtyre dy ditëve.
“Unë shpresoj dhe besoj që, qeveria e re Kovaçevski do të vazhdojë deri në fund të mandatit, pra deri në vitin 2024. Ne po punojmë që t’i japim fund kontestit me Bullgarinë, dhe fuqishëm besoj që gjitha reformat dhe ndryshimet që priten të ndodhin janë në interes të qytetarëve dhe proceseve eurointegruese të vendit”, ka përfunduar Gashi.

https://fb.watch/aywm53rKpz/

Share.