AFRIM GASHI PËR TV21: NE PO JAPIM OFERTA KONKRETE PËR NDRYSHIM TEK QYTETARËT

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gjatë intervistës të dhënë sot në TV21, ku i intervistuar për emisionin ” 10 Minuta”, ka qenë kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi.
” Është mirë që të kemi koalicion parazgjedhor tek shqiptarët dhe të rritet shpresa tek ne për ndryshim, ka ardhur koha për ndryshim dhe kjo do të ndodh më 12 prill”, tha Gashi. Ai më tej shtoi se: ” Në raport me koalicionimet zgjedhore për ne më e rëndësishme është interesi i qytetarëve dhe i shqiptarëve në vend, oferta e mirë zgjedhore do ta bën ndryshimin në vend”, ka përfunduar kryetari i Alternativës, Afrim Gashi.

Share.