Afrim Gashi për News24: Maqedonia hasi në një pengesë drejt BE-së

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në një prononcim të dhënë sot për televizionin News24 – Shqipëri, kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi, ka thënë se: ” paralajmërimi i kryeministrit të vendit, për zgjedhje të parakohshme është një vendim i pritur, mbase argumenti i qeverisë ishte rrugëtimi drejt NATO-së dhe BE-së, ne si shtet hasëm në pengesë drejt BE-së”, ka thënë kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi.

Share.