fbpx

Afrim Gashi për Kanal 5: Fotografia politike tek shqiptarët e kristalizuar / koalicioni jonë dhe të tjerët

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Afrim Gashi për Kanal 5: Fotografia politike tek shqiptarët e kristalizuar / koalicioni jonë dhe të tjerët

Ditë më parë, në emisionin “Samo intervju” në Kanal 5, i ftuar ka qenë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.
“Fotografia politike tek shqiptarët filloi të kristalizohet. Disa parti bashkë me B.D.I u errësuan nga njëra, ndërsa nga ana tjetër ishte koalicioni jonë”, ka thënë Gashi.
“Ne përveç që duhet të jemi të kujdesshëm me pjesën se kush do të jetë pjesë e qeverisë, gjithsesi se duhet të jemi të kujdesshëm edhe për pjesën e opozitës. Shqiptarët kanë nevojë edhe për opozitë të fuqishme shqiptare”, ka përfunduar Gashi.

Share.