Afrim Gashi për Alsat-M: Do të kemi ofertë socio-ekonomike për shqiptarët

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Ne po punojmë me platformë dhe program politik, duam që të japim një ofertë socio-ekonomike për shqiptarët, jemi gjithkund në terren me shqiptarët, ku po ngremë zërin për shpërnguljen e shqiptarëve – nëse nuk do të ndodh ndryshimi më 12 prill – shqiptarët edhe më shumë do të largohen”, ka thënë sonte në emisionin “Rruga Drejt” në Alsat-M, kryetari i Alternativës, Afrim Gashi.

Share.