fbpx

Afrim Gashi: Nuk na duhen përqindje, por na duhen të drejta elementare kombëtare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Kur të drejtat e një kombi i vendosni në suaza të përqindjeve, çdo politikë që ka të bëjë me përqindjet edhe politizohet dhe krijohen divergjenca të skajshme. Regjistrimi në vendin tonë është betejë politike e përqindjes, andaj kemi politizim të situatës”, ka thënë kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, për emisionin “Intervista” në News-TV.
Duke folur edhe mbi tendencat e ndryshme që po mundohen të shfaqen në procesin e regjistrimit të popullsisë, Gashi ka theksuar se në procesin e regjistrimit dikush po mundohet t’i nxjerrë shqiptarët me përqindje të ulët. Nuk na duhen përqindje, por na duhen të drejta elementare kombëtare”, përfundoi ai.

Share.