Afrim Gashi: Nuk koalicionojmë me parti maqedonase që i diskriminojnë shqiptarët

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sonte i ftuar në emisionin “Rruga Drejt” në Alsat –M, ka qenë kryetari i Alternativës, Afrim Gashi “Parimi fitues-fitues ka qenë i gabuar dhe prandaj ne themi se duam të kemi një sistem të ri politik – nëse një parti maqedonase nuk i pranon vlerat tona, ne asnjëherë nuk koalicionojmë. Nuk mund të bashkëpunojmë me një parti që bën diskriminim ekonomik, social dhe politik kundrejt shqiptarëve”, ka përfunduar kryetari i Alternativës, Afrim Gashi.

Share.