Afrim Gashi: Nuk duhet t’i mbyllim dyertë e komunikimit mes partive politike në vend

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

“Nuk duhet ti mbyllim dyertë e komunikimit mes partive politike në vend. Natyrisht, BDI-në e kemi oponencë politike ku dallime edhe ideologjike – ne jemi te qendrës së djathtë dhe ata të majtë”, ka thënë për emisionin “Prime Time” në TV Kanal 10, kryetari i Alternativës, Afrim Gashi.
“Ne në bisedime për qeveri kemi qenë me LSDM si mandatare e qeverisë së re dhe jo me BDI-në. Duke qenë pjesë e pushtetit qytetarët do të shohin se Alternativa dallon nga BDI”, ka përfunduar Gashi.

Share.