fbpx

Afrim Gashi: Nëse merr në politikë, je humbës – njerëzit e realizuar moralisht, intelektualisht dhe materialisht nuk marrin nga politika

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Nëse merr në politikë, atëherë je humbës. Vetëm njerëzit që janë të realizuar moralisht, intelektualisht dhe materialisht nuk marrin nga politika, por i japin politikës”, ka thënë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, për Alfa TV.

Share.