AFRIM GASHI: NË POLITIK INTERESI I QYTETARËVE ËSHTË MË I RËNDËSISHËM

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gjatë intervistës të dhënë sot në TV21, ku i intervistuar për emisionin ” 10 Minuta”, ka qenë kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi.
” Në raport me koalicionimet zgjedhore për ne më e rëndësishme është interesi i qytetarëve dhe i shqiptarëve në vend, oferta e mirë zgjedhore do ta bën ndryshimin në vend, shqiptarët duan koalicionim parazgjedhor”, ka përfunduar kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi.

Share.