fbpx

Afrim Gashi: Ne kemi vendosur kulturë të re politike në vend

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Afrim Gashi: Ne kemi vendosur kulturë të re politike në vend

Ditë më parë, në emisionin “Samo intervju” në Kanal 5, i ftuar ka qenë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.
– Ne jemi në politikë jo vetëm për shkak të qeverisë dhe përcaktimeve tona programore, por për arsye të ngritjes së një kulture të re politike në vend”, tha Gashi.

“Për mua më të rëndësishme janë ngritja e fenomeneve sociale në kulturën politike”, ka përfunduar Gashi.

Share.