fbpx

Afrim Gashi: Ne do ta bëjmë ndryshimin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ditë më parë në emisionin “Argument” në të TVM 2, ishte i ftuar kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.
“Ne po përgatitemi që të bëjmë ndryshim. Jemi duke u përgatitur për zgjedhjet lokale të vitit të ardhshëm. Ne jemi në koalicion për interesin e shqiptarëve. Koalicioni jonë është për të mirën dhe në të mirën e shqiptarëve”, ka përfunduar kryetari i Alternativës, Afrim Gashi.

Share.