Afrim Gashi në Ditën e Lidhjes së Prizrenit: Lidhja është gjallë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“10 qershori i Lidhjes së Prizrenit vjen çdo vit për të na e kujtuar përkushtimin, dashurinë, sakrificën dhe angazhimin vetëmohues të të parëve tanë për liri dhe ndërtim të shtetit kombëtar. Idealet e Lidhjes vazhdojnë të mbeten aktuale edhe sot dhe ne vazhdojmë të jemi ithtarët besnikë të Ymer Prizrenit, Abdyl Frashërit e Jashar beut të Shkupit.
Lidhja është gjallë!”, ka shkruar kryetari i Alternativës, Afrim Gashi.

Share.