fbpx

Afrim Gashi: Mburrem me identitetin dhe vatrën shqiptare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Nëse dikush turpërohet nga identiteti i tij, unë mburrem që jam shqiptar, mburrem me odën shqiptare dhe me vatrën shqiptare”, ka thënë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.

Share.