fbpx

Afrim Gashi: Maqedonasit kanë politikë majorizuese dhe diskriminuese ndaj shqiptarëve

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“ Shqiptarët kanë probleme esenciale socio-ekonomike – gjendja reale çdo ditë po na vështirësohet”, ka thënë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, gjatë prezantimit të platformës shtetesia.mk
Sipas tij maqedonasit kanë politikë majorizuese dhe diskriminuese ndaj shqiptarëve.

Share.