fbpx

Afrim Gashi: Ligji për shtetësi ka qenë pjesë e programit të koalicionit tonë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Çështja e shtetësisë është problem kronik dhe kjo duhet të zgjidhet me norma juridike për të mirën e qytetarëve”, ka thënë kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, për TV Klan Macedonia.
Sipas tij, çështja e shtetësisë ka qenë edhe pjesë e programit zgjedhor të koalicionit Alternativa & Aleanca për Shqiptarët, një ligj që, sipas Gashit, është në të mirën e qytetarëve të këtij vendi.

Share.