fbpx

Afrim Gashi: Jemi për dialog të hapur dhe bashkëpunim në interes të shqiptarëve

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Duam që interesat e përbashkëta t’i zgjidhim bashkërisht kur janë në pyetjet çështjet që kanë të bëjnë me shqiptarët. Interesi ynë është të bëhemi bashkë në të mirën e shqiptarëve”, ka thënë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, për emisionin “Rruga Drejt” në Alsat M.

Share.