fbpx

Afrim Gashi: Jemi në politikë për ndërtimin e sistemit të vlerave

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ditë më parë në emisionin “Argument” në të TVM 2, ishte i ftuar kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.
“Ne po ndërtojmë parti që po proklamon dijen, familjen, traditën dhe moralin në politikë. Ideja jonë politike është ndërtimi i sistemit të vlerave”, ka përfunduar Gashi.

Share.