fbpx

Afrim Gashi: Jemi kundër seancave online në Kuvend

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ditë më parë, në intervistën dhënë për Radio Evropa e Lirë, kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, ka folur rreth aktualitetit politik në vend. Në pyetjen se “A përkrahni funksionimin online të Kuvendit?”, Gashi u përgjigj:
“Kategorikisht jam kundër dhe mendoj se është çnjerëzore t’i japësh dikujt në spital një laptop dhe t’i bësh ata të votojnë përderisa luftojnë për jetët e tyre.”, ka thënë Gashi.

Share.