fbpx

Afrim Gashi: Interesi i qytetarëve mbi të gjitha – përkrahim ligje që janë në dobi të shoqërisë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Ne duhet t’i përkrahim ligjet që janë në interes të qytetarëve dhe nuk duhet ta shohim vetëm interesin partiak kur janë në pyetje interesat e qytetarëve”, ka thënë për TV Klan, kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.
Ai më tej ka shtuar se opozita shqiptare ka dëshmuar se përkrah ligje që janë në të mirën e qytetarëve, duke aluduar në pakot ekonomike të qeverisë, që u miratuan muaj më parë në Kuvend.

Share.