AFRIM GASHI I PRERË: JO KOALICIONIMIT ME BDI-NË

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gjatë intervistës të dhënë sot në TV21, ku i intervistuar për emisionin ” 10 Minuta”, ka qenë kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi.
” Në raport me koalicionimet zgjedhore për ne më e rëndësishme është interesi i qytetarëve dhe i shqiptarëve në vend, oferta e mirë zgjedhore do ta bën ndryshimin në vend, ku qytetarëve duhet t’i japim oferta konkrete”, ka thënë Gashi.
Në pyetjen e gazetarit se a do të koaliciononit me BDI-në?, Gashi përgjigjet i prerë: JO, nuk ka koalicion me BDI-në.

Share.