Afrim Gashi: Haraçina ka shpresë dhe perspektivë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

“Mbrëmë kisha kënaqësinë që të qëndroj në Haraçinë, duke e promovuar kandidatin për kretar të kësaj komune, Naim Sinani. Me këtë rast theksova se: “Haraçinës i duhet një kryetar komune me vlera intelektuale, morale e njerëzore, siç është Naim Sinani, një njeri që e do vendin e tij dhe vërtet dëshiron të kontribuojë për vendin e tij. Dhe, unë jam i bindur se Haraçina do të dijë ta përzgjedhjen e duhur dhe të pastër. Andaj jam i sigurt se Haraçina ka shpresë dhe perspektivë zhvillimore”, ka shkruar kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, pas tubimit të mbrëmshëm qendror të koalicionit AAA-ASH, në komunën e Haraçinës.

#Pastër
#Rretho6

Share.