AFRIM GASHI: ERDHI KOHA PËR NDRYSHIM – MË 12 PRILL BËHET NDRYSHIMI!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gjatë intervistës të dhënë sot në TV21, ku i intervistuar për emisionin ” 10 Minuta”, ka qenë kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi.
” Është mirë të jeni dhe të jemi tē kujdesshëm me terminologjinë, bashkimi, bashkëpunimi dhe koalicionimi janë tre terme të ndryshme edhe në teorinë politike”, tha Gashi. Ai më tej shtoi se: ” është mirë që të kemi koalicion parazgjedhor tek shqiptarët dhe të rritet shpresa tek ne për ndryshim, ka ardhur koha për ndryshim dhe kjo do të ndodh më 12 prill”, ka përfunduar kryetari i Alternativës, Afrim Gashi.

Share.