fbpx

Afrim Gashi: Ejani të përmirësojmë ligjin për shtetësi bashkërisht

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, duke folur mbi platformën shtetesia.mk, ka thënë se ligji për shtetësi parandalon diskriminimin ndaj qytetarëve, dhe veçanërisht shqiptarëve në këtë vend.
“Ligji për shtetësi është problematik shtetërore kronike tash e 30 vite. Nuk mund dhe nuk duhet të cenohet e drejta themelore kushtetutare ndaj asnjë individi”, është shprehur Gashi.
Mesazhi kryesor i Gashit ka qenë thirrja e tij publike ndaj faktorëve relevant në vend, që gjithë spektri politik të përmirësojnë ligjin për shtetësi.

Share.