fbpx

Afrim Gashi: Duhet të bëjmë dallim mes interesit shtetëror dhe partiak

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Shtetet europiane me demokraci të avancuar e bëjnë dallimin mes interesit shtetëror dhe politik. Fatkeqësisht, tek ne ende nuk po mund të bëhet dallimi mes interesit shtetëror dhe atij partiak”, ka thënë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, për TV Klan Macedonia.

Share.