fbpx

Afrim Gashi: Duam të ketë regjistrim të drejtë të popullsisë dhe me shifra reale

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Shtetësia dhe regjistrimi i popullsisë janë dy çështje skajshmërisht të politizuara dhe të vendosura në kontekst të raporteve ndëretnike në vend”, ka thënë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, për emisionin dhënë në Syri TV-Shqipëri.
Lideri i Alternativës, Afrim Gashi mes tjerash tha se ata duan të kenë regjistrim të drejtë të popullsisë dhe shifra reale.

Share.