fbpx

Afrim Gashi: Beteja po bëhet për kërkesa reale – na duhet sistem që gjithë duhet t’i besojmë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Kur në një shtet humbin vlerat për të ardhmen, për ekonomi të zhvilluar dhe arsim cilësor, betejën çdoherë e bëjmë për kërkesat elementare të qytetarëve”, ka thënë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, për Alfa TV.
Sipas Gashit në politikë duhet të jemi dhe të veprojmë në mënyrë të sinqertë, që të ndërtojmë një sistem që gjithë i besojmë, pra na duhet konsensualitet.

Share.