fbpx

Afrim Gashi: BDI-ja është më shumë në Serbi, ndaj hapin konsullata në çdo fshat të saj

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“BDI më shumë është në Serbin – ndaj dhe hapin konsullata nëpër fshatrat e Serbisë. Ata janë më afër dhe miq me shokët e vjetër të Millosheviqit”, ka thënë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi për Alfa TV.

Sipas Gashit, në politikë duhet të jesh për kauzë dhe qëllim, ndërsa nëse je në rrugë të gabuar, çdo hap që bën është dëm dhe gabim në politikë.

Share.