fbpx

Afrim Gashi: Alternativa po ofron një kulturë të re politike

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut me vite të tëra kanë pasur përplasje politike nga partitë që përfaqësoheshin më herët. Kjo duhet të merr fund dhe ne duhet të ofrojmë kulturë tjetër politike”, ka thënë për Syri TV – Shqipëri, kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.
Duke folur mbi kulturën dhe qasjen e re politike, Gashi mes tjerash tha: “Alternativa po ofron një kulturë të re politike. Ne jemi kritik por nuk përdorim fjalë ofenduese ndaj askujt”, përfundoi ai.

Share.