Afrim Gashi: 12 prilli do ta sjellë ndryshimin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sonte i ftuar në emisionin “Rruga Drejt” në Alsat–M ka qenë kryetari i Alternativës, Afrim Gashi. “Koalicioni është çështje e rëndësishme për ne, ndërsa 12 prilli është ndryshimi që do të vijë në kampin shqiptar. Ne po punojmë dhe jemi të angazhuar që 12 prilli ta sjell ndryshimin në skenën politike shqiptare”, ka përfunduar kryetari i Alternativës, Afrim Gashi.

Share.