Afrim Gashi: 12 prilli dita e kthesës së madhe për qytetarët e vendit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të gjithë u dakorduam se Maqedonia nuk duhet të heq dorë nga procesi euro-integrues. Derisa Evropa t’i sqaroj punët e brendshme, ne duhet të vazhdojmë Evropën ta sjellim këtu dhe të vazhdojmë me reformat e posaçërisht ato në fushën e gjyqësorit. Ndërkohë u dakorduam që 12 prilli të jetë dita e zgjedhjeve që do të paraqes një kthesë të madhe për të gjithë qytetarët e Maqedonisë”, tha kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi.

Share.