Admirim Haliti nga Alternativa: Duhet t’i jetësojmë vlerat europiane në vend

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sonte në emisionin “Click Plus” në TV21, i ftuar ka qenë nënkryetari i Alternativës, Admirim Haliti.
” Duhet t’i jetësojmë vlerat europiane në vend dhe angazhohemi që të japim maksimumin që ta ndalojmë migrimin”, ka përfunduar nënkryetari i Alternativës, Admirim Haliti.

Share.