ADMIRIM HALITI: ALTERNATIVA ME MINISTRINË E KULTURËS PO BËN DALLIMIN NGA TË TJERËT

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sonte në emisionin “Click Plus” në TV21, i ftuar ka qenë nënkryetari i Alternativës, Admirim Haliti.
“Alternativa ka pasur target NATO-n dhe BE-në. Ne si parti e kemi dhënë angazhimin tonë, veçanërisht me Ministrinë e Kulturës, me çka po bëjmë dallimin nga të tjerët”, ka përfunduar nënkryetari i Alternativës, Admirim Haliti.

Share.