fbpx

AAA-ASH Kualicioni fitues!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

AAA-ASH Kualicioni fitues!

Koalicioni midis Alternativës dhe Aleancës do të shndërrohej në fuqi paparë gravituese e cila do t’i tërhiqte drejt vetes votuesit e pakënaqur të BDI-së, votuesit e pavendosur të Besës dhe të zhgënjyerit e PDSH-së. Ky do të ishte shansi i fundit për të hedhur votën drejt një fitoreje të pashmangshme.

Latif Mustafa

Share.